Kapcsolat

Keressen minket bizalommal, akár engem vagy kollégáimat munkaidőben hívja bátran, munkaidőn kívűl pedig írjon nekünk üzenetet az email címünkre vagy a lenti üzenetküldési lehetőséggel és igyekszünk mihamarabb válaszolni. Hívhat minket mobilról egy kattintással a hívás gombra kattintással, de akár el is mentheti névjegyünket a későbbiekre.

Tóth Angelika

Belsőépítész

Tóth Angelika vagyok a TA DESIGN tulajdonosa, tervezőként én és kreatív, kedves csapatom fogja megtervezni új otthonát, irodáját, üzletét. Remélve a mihamarabbi együtt ötletelést és tervezést.

0670 426 25 22 Névjegy mentése
Szabó Krisztina tervező

Szabó Krisztina

Tervező

Szabó Kriszti vagyok a TA DESIGN szerves része. Tervezésben, projektmenedzsmentben segítem a csapatot. Nálunk mindig jó a hangulat, élvezetessé tesszük az együttműködést.

0630 720 27 85 Névjegy mentése
Boros Fanni tervező és építőművész

Boros Fanni

Tervező és építőművész

Boros Fanni vagyok a TA Design csapat tagja. Építőművészként minden tervezési feladat során a maximumra törekszem. Célom, hogy az Ügyfelek a nekik legmegfelelőbb belső terekben élvezhessék majd a mindennapokat.

Kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet ha bármilyen kérdése lenne, állunk rendelkezésére.

  Címünk

  Látogasson el bemutatótermünkbe, ha az én segítségemet is szeretné igénybevenni, mindenképp egyeztessen velem időpontot. Ha mobil készülékről nézi ezt az oldalt akkor egy kattintással elnavigáljuk üzletünkbe a lenti gombok segítségével.

  Google maps navigáció bemutatótermünkhöz

  GOOGLE navigáció

  Waze navigáció bemutatótermünkhöz

  WAZE navigáció

  Apple térképek navigáció bemutatótermünkhöz

  APPLE navigáció