Dunaparti családi otthon – 1.verzió

Tóth Angelika lakberendező / Dunaparti családi otthon – 1.verzió

Dunaparti családi otthon – 1.verzió

Egy hosszúkás, szűk előszobánk van, ezért egy keskeny konzolasztalt terveztünk be. Szerencsére beépített szekrényünk a felújítás előtt is volt, mi a frontokat cseréltük le, és kicsit a belső elosztást is újragondoltuk. Lakberendezőként mindig fontos még a tervezés előtt egyeztetni a megrendelőkkel a részletes igényeket, hogy a kívánságoknak megfelelő enteriőrt tervezhessünk számukra.

 

Az előszobából az amerikai konyhás nappali térbe érünk. A reggelizőpult ráül a konyhapultra, és egybeolvad a falra felfutó dekorációs burkolattal, ami a mennyezetre is visszafordul. Megrendelői kívánság volt, hogy ne legyen külön étkezőasztal, csak a reggelizőpult, és ezáltal maradjon nagyobb tér a nappali funkciónak.

 

A hálószoba kifejezetten csinosra sikerült sok különböző fényforrással, rejtett ledekkel a tökéletes hangulat érdekében. Bár nem túl nagy a tér, a dolgozó funkciót is itt volt szükség kialakítani. Egyedi tervezéssel valósítottuk meg annak érdekében, hogy minden négyzetcentiméter tökéletesen legyen kihasználva.

 

A gyerekszoba a csillagok közé repít. A mennyezetre csillagos égboltot festettünk, a széléhez körben pedig álmennyezetet építettünk, amiből rejtett led világít. Az ágy kihúzható, így ha egy barát itt alszik, kényelmesen elférnek. Ha viszont egyszemélyes az ágy, van elég tér játszani. A szoba mindkét oldalán igyekeztünk sok tárolóhelyet kialakítani. Praktikus, ha a szekrényeket a mennyezetig futtatjuk, így a felső szekcióba kerülhetnek a kevésbé használt ruhák és játékok.

Dátum:

július 11, 2023

Kategória:

2022, Budapest, Előtér, Gyerekszoba, Hálószoba, Konyha, Lakás, Nappali