Felhő projekt – alsó szint

Tóth Angelika lakberendező / Felhő projekt – alsó szint

Felhő projekt – alsó szint

A kinti zöld növényzetet a házon belül is szerettük volna több helyen megjeleníteni: lépcső alatti fa és bokrok, étkező növényfal. Nagy a család, és szeretnek sok időt együtt tölteni, ezért 10 személyes étkezőre volt szükség, de emellett a konyha reggelizőpultjához is öten oda tudnak ülni. Mivel a konyhát valóban használni is fogja a család, kialakítását a legalaposabb átgondolással alkottunk meg, és az étkezőhöz közel terveztük. A konyha-étkező szekciót a nappalitól egy gyönyörű kandalló választja el.  Esetünkben a nappali egyetlen funkciót kell hogy betöltsön: a közösségi élet központja lehessen, ezért egy óriás kanapét terveztünk, amin mindenki elfér ha csak beszélgetni szeretnének, vagy tv-zni.

 

A vendég wc-nél egy pici helyiségben is nagyot lehet alkotni! Mutatjuk az elkészült látványterveket. A falakon 3 különböző burkolatot használtunk: tapéta, hidegburkolat, és egy különleges világítós fal. Ez utóbbi érdekessége, hogy a gyártó mindössze 2,3 cm vastagságban megoldotta a teljes technikát, így szinte bárhova elhelyezhetjük.

 

Ezt a vendég hálószobát valóban vendégszobának rendeztük be, mivel nagy a család, sokszor kell helyet biztosítani ottalvásra is. így ez a helyiség ezt a funckiót szolgálja: ágy, szekrény, tv és külön idetartozó fürdőszoba. A hálószobához illeszkedő színekkel dekoráltunk, itt is többféle fal-, és padlóburkolatot kombinálva.

Ennél az ingatlannál wellness részleg kialakítását is tartalmazta a tervezés. Ha van rá lehetőség, gyönyörűen mutat egy beépített szauna. Elhelyezését tekintve a teraszajtóval szembe tettük, hogy pihenés közben csodálhassuk a gyönyörű kilátást. Az otthoni sportolás sem szorulhat háttérbe! A betervezett gépeken teljes testet átmozgató edzést végezhetünk.

Dátum:

július 6, 2023

Kategória:

2022, Budapest, Előtér, Fürdőszoba, Ház, Konyha, Nappali, Vendégszoba, Wellness