Felhő projekt – felső szint

Tóth Angelika lakberendező / Felhő projekt – felső szint

Felhő projekt – felső szint

Az emeletre felérve igazi fiús színeket találunk mind a szobákban, mint a fürdőszobában- a terek természetesen egymással is harmonizálva. A fürdőszobában a dupla mosdós kialakítást alkalmaztuk, hogy mindenki kényelmesen elférjen. Ez a megoldás mindig jól jöhet, hisz így mindenkinek megmaradhat a személyes tere, nem keresztezzük egymást készülődés közben.

 

Van egy hercegnő lakosztályunk is! Nézzétek, a mennyezetet is érdekes lehet díszíteni:)

 

A folyosón is szeretjük izgalmassá tenni a tereket többféle erős minta használatával. Falfelületet üresen a legritkább esetben hagyunk. Tervezésnél ez mindig egy nagyon izgalmas rész, hogy a szinte végtelen lehetőség közül hogyan találjuk meg az éppen összeillőeket.

 

A fő dolgozószobában a színek és az anyagok mind az eleganciát sugározzák. Egyre többen dolgozunk otthonról. Igaz ez a most bemutatott tervezésnél is. Szempont volt, hogy egy kényelmes íróasztal mellett legyen elég hely üzleti vendégek fogadására is. A teret úgy alakítottuk ki, hogy adott esetben a tv-n prezentációt is be lehessen mutatni.

 

A női dolgozónál az íróasztal mellett fontos volt a sok tárolóhely, illetve egy kanapé, amire kényelmesen le tudunk ülni. Itt az tervezési irányt a nőies elegancia határozta meg.

 

A szülői fürdőszoba a víz jegyében készül el. A szabadonálló kád önmagában lehetne a szoba fókuszpontja, de mi azért egy izgalmas háttérrel és egy gyönyörű csillárral, dobogóra helyezve álmodtuk meg, a tökéletes összkép jegyében.

TIPP: Sminkeléshez, borotválkozáshoz nagyon hasznos, ha olyan tükröt választunk, amin a led direkt fénnyel az arcunkat világítja meg (nem pedig csak hangulatfényt ad)

 

A szülői hálószobánál és gardrób szekciónál sok-sok beépített szekrényben minden ruha elfér, és még egy kényelmes, egyedi tervezésű fésülködőasztalhoz is le tudunk ülni. A gardrób részen áthaladva találjuk a hálószobát. Itt főként a világos színek dominálnak, amit az óriás üvegajtón beáramló természetes fény még ragyogóbbá tesz.

Dátum:

július 6, 2023

Kategória:

2022, Budapest, Dolgozószoba, Előtér, Fürdőszoba, Hálószoba, Ház