Férfibarlang

Férfibarlang

A családi ház mellé egy elvonulós barlang is épült, ezt terveztük most meg. A pókerasztalnak mindenképp központi helyet kellett találni. Emellett egy bár rész és egy leülős kanapés szekciót is kialakítottunk. A bár teljes egészében átvilágított panelekből készült.

A nappali szobában kapott helyet a konyha, aminél a pult továbbfordításával kapcsoltunk hozzá egy bárpult vagy reggelizőpult részt is, 3 bárszékkel. Itt kényelmesen elfér egy kanapé is, ahonnan nézhetjük a tv-t.

A fürdőszobát középen egy mosdóval kettéosztottuk férfi és női részre. A bejárattól balra található a férfi rész piszoárral. A falra tapétát is terveztünk, természetesen mosható anyagból.

A külön wc helyiségben az ajtóval szembeni falat készítettük különleges burkolatból, illetve az oldalfalra moha dekorációt tettünk. Szeretjük azt a megoldást, ugyanis nem igényel semmiféle törődést, nem kell öntözni, és még napfényre sincs szüksége, mégis ugyanolyan szép marad. A fotórealisztikus 3D látványtervek mindig segítenek szemléltetni az elképzeléseket, hisz pontosan ugyanazt a képet mutatják, mint amilyen a valóságban is lesz a helyiség.

Dátum:

július 10, 2023

Kategória:

2022, Budapest, Fürdőszoba, Ház, Nappali, Társalgó