Gamer birodalom – 1.verzió

Tóth Angelika lakberendező / Gamer birodalom – 1.verzió

Gamer birodalom – 1.verzió

Ebben a lakásban egy gamer lány lakik. A játék külön szobát kapott ledekkel, és vagány tapétával. Megrendelői kérés volt, hogy adott esetben vendégszobaként is üzemelhessen, ezért egy kinyitható kanapét is beterveztünk.

 

A hálószobát kibővítettük (két szobát egybe nyitottunk), hogy szép nagy tágas tér legyen. Így egy egyedi tervezésű gardróbsor is helyet kaphatott, és egy külön fürdőszoba is nyílik innen. Ebben a fürdőben a kék színt vittük tovább egy nagyon izgalmas burkolattal. Az egész lakásban vinyl fut a padlón, ez látható a fürdőszobákban is, hisz teljesen vízálló.

A másik fürdőszoba alapszínei a bézs és a barna. A káddal szembeni beugrást a falban kihasználtuk, és egy szekrényt építettünk belőle, amiben a mosógép is elfér.

 

A wc-ben is igyekeztünk izgalmassá tenni a felületeket: a rövidebb oldalakra apró fekete mozaik és egy egyedi aszimmetrikus tükör került, míg a hosszabb oldalak egyikén tapétát, a másikon ezzel azonos színvilágú világos hidegburkolatot alkalmaztunk.

 

Ebben az ingatlanban is amerikai konyhás nappali van. A reggelizőpultot a konyhai munkapulttal azonos magasságban terveztük, és kényelmes, székként is teljes értékű bárszékeket választottunk hozzá, így kiváltva az étkezőasztalt. Fényforrásokból szokás szerint sokfélét tettünk be. A lakberendezés tekintetében mindig fontos még a tervezés előtt egyeztetni a megrendelővel a részletes igényeket, hogy a kívánságoknak megfelelő enteriőrt tervezhessünk számára.

Dátum:

július 13, 2023

Kategória:

2023, Budapest, Dolgozószoba, Előtér, Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha, Lakás, Mellékhelyiség, Nappali