Szarvasi exkluzív homeoffice

Tóth Angelika lakberendező / Szarvasi exkluzív homeoffice

Szarvasi exkluzív homeoffice

A ház földszinti helyiségeit korábban már megterveztük. Most az emelet következik, mutatjuk a 3D látványterveket. Fontos volt, hogy olyan anyagokat válasszunk, amelyek a lenti térhez is illeszkednek. A lépcsőforduló legnagyobb falfelületét egy különleges burkolattal díszítettük, mely 4 lapból tevődik össze, középen tükrözve. Világítással tettük még izgalmassá. Az emeletre felérve, ebből a térből nyílik a fenti fürdőszoba, a dolgozószoba és a társalgó.

 

A fürdőszoba dupla mosdós kialakítás az ügyfelek kifejezett kérése volt, de mi is szeretjük:) Az ajtóból nézve a helyiség másik oldalán a zuhanyzó rész falain másféle burkolatot használtuk, ezzel is elkülönítve ezt a funkcióját a helyiségnek.

 

A pár mindkét tagja otthonról is dolgozik, így a külön helyiségbe elhelyezett homeoffice feltétlenül szükséges volt. Az ajtós falon lévő hatszög burkolat bőrből készült. Az ezzel szemben lévő falat stukkókkal díszítettük és a fallal azonos színűre festettük.

 

A másik helyiség igazi elvonulós, beszélgetős rész. A terasszal kapcsolatos. Szükség volt egy nagy beépített szekrényre. Ezt teljes szélességben álmodtuk meg, egyedi frontokkal. Az elegáns hatás fokozása érdekében díszes stukkókat használtunk nemcsak a fal és a mennyezet találkozásánál, hanem magán a mennyezeten és az oldalfalakon is.

Lakberendezői tipp: a mennyezet és a fal találkozásánál lévő stukkónál figyelni kell ha ablak is van a helyiségben, ilyenkor kb. 20 cm eltartást érdemes hagyni a függöny típusától függően.

 

Van egy szuper kis teraszunk. Annak érdekében, hogy bármilyen időben használható legyen, a nyitott részeket üveggel beépítjük, viszont oldalra elhúzhatóak lesznek.

A kanapé mellett helyet kapott egy minimális konyha funkció is: hűtőszekrény az italoknak és fiókos tárolók.

Dátum:

július 14, 2023

Kategória:

2022, Dolgozószoba, Előtér, Fürdőszoba, Lakás, Szarvas, Társalgó