Természetes színekben

Tóth Angelika lakberendező / Természetes színekben

Természetes színekben

Mivel kertkapcsolatos családi ház tervezésről van szó, igyekeztünk a föld színeket használni. A ház érdekessége, hogy az előszobától kiindulva a konyhán keresztül, egészen a nappaliig egy óriási teret találunk, ezért is nagyon fontos, hogy minden harmóniában legyen.

 

Az előszobát a többi helyiségtől a padlóburkolattal, illetve a mennyezethez és a padlóhoz rögzített világítással választottuk el. A tér még izgalmasabbá tételéhez tükörrel borított gardróbot is terveztünk. Mivel nagy a család, itt fontos volt, hogy egyszerre többen is le tudjanak ülni cipőt felhúzni az előszobában. A lakberendezés tekintetében mindig fontos még a tervezés előtt egyeztetni a megrendelőkkel a részletes igényeket, hogy a kívánságoknak megfelelő enteriőrt tervezhessünk számukra.

 

Az étkező hátterében egy egyedi falborítást terveztünk, amely elrejti az ajtókat.

Fontos, hogy minden funkció elég megvilágítást kapjon, ezért a tervezésnél az étkezőasztal és a konyhasziget fölé is szükséges külön-külön világítótesteket tervezni.

 

Óriás, kényelmes kanapé került a helyiség központjába. A kanapé letisztultságát a nappaliban és az étkezőben is elhelyezett különleges kialakítású csillárral tettük játékossá.

Használjunk bátran különböző anyagokat: kombinálhatjuk a szövet kanapét egy bőr fotellel és márványhatású dohányzóasztallal.

Dátum:

július 13, 2023

Kategória:

2022, Előtér, Ház, Konyha, Nappali